Главная Форум Почтовый ящик №27 Наши Леди Друзья сайта Обратная связь Вход
 
 

[ Последние сообщения · Участники · Правила форума · Правила размещения рекламы · Поиск

 

Приветствуем!
Приветствуем Вас, гость!


Ladycity на Facebook


LadyCity.lv


Мини-чат

Последнее в форуме
  • Пить или жить?
  • Полезности автолюбител...
  • Вышивка
  • А что, "Динамо&qu...
  • Велопрогулки и велопох...
  • Детские кроватки
  • Как раскрутить свой са...
  • О какой машинке мечтае...
  • ваши любимые духи
  • Сделай сам(а)! ...себе...

  • Популярные темы
  • Что готовим сегодня?
  • Последний слог наобо...
  • Ассоциации
  • Три кусОчека колбаск...
  • Любимая скотинка.
  • сад,огород
  • синема, синема, сине...
  • Ассоциации 3
  • Нас лихорадит от вам...
  • Проходим комнаты

    • Страница 2 из 2
    • «
    • 1
    • 2
    Модератор форума: Мусько  
    Леди Сити » Наши Дети - маленькие люди на большой планете » Досуг с детьми » Лето, ах лето ... (досуг с детьми летом)
    Лето, ах лето ...
    LuninaДата: Вторник, 10 Июля 2012, 21:32:36 | Сообщение # 51
    Безупречная леди
    Сообщений: 3126
    Награды: 6
    Статус: За городом
    Skolēnus aicina piedalīties augu fotokonkursā

    Latvijas Stādu audzētāju biedrība aicina visus Latvijas skolēnus no 1. - 12.klasei līdz pat 30.jūlijam iesūtīt pašu fotografētu fotogrāfiju vai kolāžu par tēmu Ja augi spētu runāt.

    Šobrīd, kad daba ir savā pilnbriedā un ziedos ir tik daudz un dažādi augi, skolēni tiek aicināti ne tikai baudīt vasaras brīvlaiku un dabas skaitumu, bet arī iemūžināt to fotogrāfijās, īpašu uzmanību pievēršot tieši dekoratīvajiem augiem.

    Konkursa uzvarētāji tiks noteikti žūrijas, kā arī interneta balsojuma rezultātā. Pēc darbu iesūtīšanas termiņa beigām, darbi tiks izvietoti portāla Draugiem.lv Dārznīcas lapā, kur par tiem varēs balsot ikviens lapas apmeklētājs. Viens labākais darbs tiks izvēlēts gan žūrijas, gan interneta balsojuma rezultātā. Tā autors saņems galveno balvu - triecienizturīgu fotoaparātu, citiem labāko darbu autoriem balvā Dārzkopju komplekts.

    Individuālos konkursa darbus visa jūlija garumā var sūtīt uz e-pastu: skolenu.konkurss@darznica.lv vai pasta adresi: Rīga, Torņa iela 4, 3B-301 ar norādi Augu fotokonkursam. Konkursa nolikums pieejams www.darznica.lv.


    Сообщение отредактировал Lunina - Вторник, 10 Июля 2012, 21:33:56
     
    LuninaДата: Пятница, 13 Июля 2012, 16:22:41 | Сообщение # 52
    Безупречная леди
    Сообщений: 3126
    Награды: 6
    Статус: За городом
    Pirmdien, 16. jūlijā, plkst. 13.00
    "Sarkanā kvadrāta" laukumā Ķengaragā, netālu no tirdzniecības centra "Dole", basketbola programmas STARTS! ietvaros treneri Uvis Helmanis un Raimonds Feldmanis turpinās piecu dienu treniņu programmu Rīgas jauniešiem vecumā no 10 līdz 15 gadiem, kuri vēlas aktīvi pavadīt laiku un iepazīt sportu.

    Katru dienu plkst. 13.00 sāksies trīs stundu ilgi treniņi, kuros uzmanība tiks koncentrēta uz individuālo prasmju attīstību un komandas sadarbības pilnveidošanu. Katru dienu visi dalībnieki varēs piedalīties cīņā par balvām. Paralēli praktiskajām nodarbībām treneri veltīs laiku diskusijai par sporta nozīmi, disciplīnu un personīgo higiēnu.

    Dalība visos treniņos ir bez maksas. Dalībniekiem līdzi jāņem tikai labs noskaņojums, atbilstošs apģērbs un basketbola bumba, ja tāda ir pieejama. Plašāka informācija - www.draugiem.lv/starts vai zvanot 29279127 vai rakstot cempioni@inbox.lv .

    Basketbola programmu STARTS! atbalsta Rīgas Dome, basketbola klubs VEF Rīga, Adidas un Eugesta.
     
    LuninaДата: Вторник, 17 Июля 2012, 01:00:57 | Сообщение # 53
    Безупречная леди
    Сообщений: 3126
    Награды: 6
    Статус: За городом
    ”Tolerances un Līderības akadēmija” meklē palīgus

    2012. gada 16. jūlijs

    ASV vēstniecība Latvijā sadarbībā ar Latvijas Angļu valodas skolotāju asociāciju (LATE), meklē trīs palīgus, lai organizētu brīvā laika aktivitātes "Tolerances un Līderības akadēmijas" dalībniekiem Salacgrīvā no 12. līdz 17. augustam.

    Prasības:

    ·labas angļu valodas zināšanas;

    ·iepriekšēja darba pieredze strādājot ar bērniem un jauniešiem.

    Galvenie darba pienākumi:

    · prasme un interese oragnizēt brīvā laika aktivitātes 11 līdz 13 gadīgiem pusaudžiem, kas vecinātu saliedētību komandā, attīstītu angļu valodas prasmes un veicinātu izpratni par toleranci.

    Piedāvājam:

    · ceļa un uzturēšanās izmaksas kempingā;

    unikālu darba pieredzi ar iespējām pilnveidot savas profesionālās zināšanas;
    motivējošo atalgojumu/stipendiju (15 Ls dienā);
    iespēju vienu nedēļu runāt un strādāt tikai angļu valodā;
    iespēju dibināt jaunus kontaktus un veidot sadarbības iespējas ar kolēģiem no Baltijas valstīm un ASV;
    sertifikātu par dalību projektā.

    Interesentus lūdzam sūtīt savu CV un īsu pieteikuma vēstuli (angļu valodā) ar norādi “Akadēmijas asistents/-e” uz e-pastu BeitaneA@state.gov , līdz 2012.gada 18.jūlijam.

    Ar izvēlētajiem pretendentiem sazināsimies personīgi.

    “Tolerances un Līderības akadēmiju" atbalsta ASV vēstniecība Latvijā un Latvijas Angļu valodas skolotāju asociācija. Angļu valodas mācību akadēmijas galvenais mērķis ir apvienot jauniešus no dažādām valstīm, dažādām kultūrām un atšķirīgu pieredzi, lai izglītotu un popularizētu izpratni par toleranci. Papildu informācija par 2011. gada projektu:http://latvian.riga.usembassy.gov/pr_20110816_lv.html



    Anna Beitane
    Foreign National Student Intern
    Public Affairs Section
    U.S.Embassy, Riga, Latvia
    Office: +371-6710-4167
    E-mail: BeitaneA@state.gov
     
    LuninaДата: Вторник, 17 Июля 2012, 18:40:39 | Сообщение # 54
    Безупречная леди
    Сообщений: 3126
    Награды: 6
    Статус: За городом
    Kļūsti savas dzīves kapteinis!

    Šajā projektā jēdziens „kapteinis” tiek traktēts plašāk: ar to domājot radošu, inovatīvu un gan savā, gan citu priekšā atbildīgu personību. Dažiem ir gods būt par jahtas vai kuģa kapteini, daudziem par velosipēda vai cita braucamrīka atbildīgo, bet visi un nepārtraukti esam savas dzīves kapteiņi,tāpēc 18., 19. un 20. jūlija piedzīvojumu aktivitātēs Andrejsalā interesanti būs visiem.

    Projekts ir veidots kā aktīva iepazīšanās ar pilsētas jahtklubu un arī citām Andrejsalas piedāvātām iespējām (Apokalipses jātnieki, Naivās mākslas muzejs, Lūzumpunkts).

    Ir paredzēts trīs dienu aktivitāšu cikls, kad darbojas visi, tikai vienai dalībnieku grupiņai katrai aktivitātei paredzot vienu dienu. Katra diena ir ar savu devīzi un tēmu – „Topošais kapteinis uz esošiem kuģiem”, „Dzelžainās fantāzijas un braucamrīku meistari”, „Savu piedzīvojumu kapteinis jau šodien”!

    Aktivitātes viena otru papildina, bet tai pat laikā dalībnieki var pēc izvēles iesaistīties vienā vai divās, ja nav iespējams paspēt visās. Aktivitātēs varēs piedalīties mainīgs dalībnieku sastāvs, katrai izvērtējot konkrētos dalībniekus un veicinot iespējami lielāka skaita iesaisti ikvienam tieši interesējošā notikumā. Būs arī no aktivitātēm iespēja paņemt līdzi atgādinājumus un praktiski noderīgas lietas.

    Dalībniekiem iespējams darboties Pilsētas Jahtkluba (www.cyc.lv) aktivitātēs vai „Lūzumpunkts” (www.luzumpunkts.lv) piedzīvojumos, būs iespējams praktiski darboties metālapstrādē, gatavojot fantāzijas skulptūras, instalācijas performances un jau zināmajā Apokalipses Jātnieku (www.freakbike.lv ) veidotā jomā – ērmriteņu tapšanā, bet nu jau atbilstoši ne tikai, lai ērmotos, bet arī lai tos izmantotu praktiski.
     
    LuninaДата: Четверг, 26 Июля 2012, 18:27:17 | Сообщение # 55
    Безупречная леди
    Сообщений: 3126
    Награды: 6
    Статус: За городом
    No 3. līdz 4. augustam Rīgas jauniešu centrā ''Kaņieris'' (Kaņiera iela 15, Rīga) notiks radoša darbnīca "Bikses ar stāstu!", bet 4. augustā piesakies apmācībām “STOP – Spēle TOP!”.

    Ja esi jaunietis, kam patīk mode, interesē vides tēmas un ir vēlme iegūt savā īpašumā oriģinālas bikses, šis piedāvājums ir tieši tev!

    Kas notiks?Divu dienu laikā no 3 biksēm tiks uzšūtas vienas - super skaistas un jaunas. Tev palīdzēs profesionāla šuvēja no BURDA individuālās šūšanas meistardarbnīcas, iedvesmos modes eksperte Indra Miklāva un par vidi pastāstīs eksperts no biedrības Homoecos.

    Viss, kas Tev jādara, jāaizpilda un jānosūta pieteikuma anketa http://ej.uz/biksesarstastu līdz 31.07.2012., jāpaņem līdzi 3 bikses un labs garastāvoklis.

    Dalībniekiem tiks nosūtīts apstiprinājums pa e-pasta adresi. Projekts tiek finansēts ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu.

    Piesakies apmācībām “STOP – Spēle TOP!”

    Apmācības “STOP – Spēle TOP!”, kur jaunieši uzmeistaro paši savas spēles!

    Kopā ar spēļu guru Edgaru Zaķi baudīsim bērnības dvesmu ikdienā, atklājot spēles burvību!

    Piesakies uz pēdējo no darbnīcām 4. augustā un uzzini, kā uzmeistarot pašam savu spēli.

    Tiekamies jau pavisam drīz Rīgas jauniešu centrā "Kaņieris". Par radīto priecāsimies noslēguma dienā, 25. augustā.

    Piesakies šeit: http://ej.uz/STOP-Spele_Top
    Pieteikšanās līdz 2.08.2012.

    Skaties kā mums gāja pagājušajā reizē šeit:
    http://www.facebook.com/REDngo

    Projekts tiek finansēts ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu.
     
    LuninaДата: Среда, 08 Августа 2012, 13:52:16 | Сообщение # 56
    Безупречная леди
    Сообщений: 3126
    Награды: 6
    Статус: За городом
    Skolēnus aicina pieteikt komandu labdarības pasākumam "Nike Riga Run"

    26 августа в Межапарке!


    Neskatoties uz to, ka augustā ir skolēnu brīvlaiks, lielākais sporta labdarības pasākums Latvijā - "Nike Riga Run" aicina skolēniem būt aktīviem un pieteikt savu komandu "Swedbank" skolu stafetē. Skolu stafetē aicināti pieteikties 7. -9. un 10. - 12. klašu skolēni, lai cīnītos par sportiskākās skolas titulu. Sportiskākā skola balvā iegūs 500 latu sporta inventāra iegādei.

    Šosezon projektā īpaša uzmanība tiek veltīta skolēnu motivēšanai būt aktīviem un sportiskiem. Pēc „Swedbank” iniciatīvas tika izstrādāta rokasgrāmata ar inovatīvu treniņu metodiku un programmu, kas sezonas laikā nogādāta visām Latvijas skolām. Projekta laikā treniņi notika vairāk nekā 20 izglītības iestādēs dažādās Latvijas pilsētās, kā piemēram, Ventspilī, Jelgavā, Madonā, Aizputē, Daugavpilī un citur. Šajās tikšanās reizēs „Nike Riga Run” treneri kopā ar skolēniem veica dažādus vingrinājumus no rokasgrāmatā iekļautās inovatīvās treniņu programmas.

    Reģistrēties “Nike Riga Run” var aizpildot anketu kādā no “Sportland” vai “Nike” veikaliem vai interneta vietnē www.nikerigarun.lv.Skolu stafetes komandām dalība ir bez maksas.

    Papildu informācija

    “Nike Riga Run” ir lielākais sporta labdarības pasākums Latvijā un tiek rīkots jau trešo gadu. Visi ieņēmumi no dalības maksām tiek novirzīti labdarībai – organizācijas “Ziedot.lv” projektam “Mazajām sirsniņām”. Pasākuma sauklis “Palīdzi skrienot!” vislabāk raksturo “Nike Riga Run” ideju: piedaloties palīdzēt sev, rūpējoties par savu veselību, tajā pašā laikā sniedzot atbalstu bērniem, kam liegts kustību prieks. 2010. gadā “Nike Riga Run” savāca 5 540 latu, sniedzot atbalstu astoņiem bērniem, 2011. gadā – 14 383 lati, kas palīdzēja atgūt veselību 14 bērniem.


    Сообщение отредактировал Lunina - Среда, 08 Августа 2012, 13:53:17
     
    LuninaДата: Пятница, 10 Августа 2012, 18:45:45 | Сообщение # 57
    Безупречная леди
    Сообщений: 3126
    Награды: 6
    Статус: За городом
    Fotokonkurss „Kukaiņi tuvplānā”

    Latvijas Dabas muzejs un žurnāls „Vides Vēstis” aicina kukaiņu un dabas fotogrāfus amatierus piedalīties fotokonkursā „Kukaiņi tuvplānā” un iesūtīt savus darbus līdz 2012. gada 7. oktobrim.

    Latvijas Dabas muzejā jau 11 gadus tiek rīkots fotokonkurss „Mans putns”, kas gadu gaitā kļuvis par neatņemamu Putnu dienu sastāvdaļu. Šogad sadarbībā ar žurnālu „Vides Vēstis” un Anitru Toomu radusies ideja pievērst pienācīgu uzmanību arī pārsteidzoši plašajai sīko un daudzveidīgo dzīvnieku – kukaiņu – pasaulei, rīkojot fotokonkursu „Kukaiņi tuvplānā”.

    Fototehnikai aizvien attīstoties un pilnveidojoties, dabas vērotājiem nu ir iespēja iemūžināt pat vissīkākos objektus dabā. Tā kā vasara ir labākais laiks, kad kukaiņus var redzēt un fotografēt visā to daudzveidībā, tiek rīkota sacensība arī tiem fotogrāfiem amatieriem, kuriem tīkama kukaiņu pasaule, izdodas tos pamanīt, pietiek pacietības skriet tiem līdzi un ir spējas ar fotoaparātu noķert interesantus kadrus.

    Fotogrāfijas konkursam jāiesniedz līdz 2012. gada 7. oktobrim Latvijas Dabas muzejā, K.Barona ielā 4, LV-1050 ar norādi – fotokonkursam “Kukaiņi tuvplānā”. Darbus var sūtīt pa pastu (pasta zīmogs 5. oktobris) vai arī personīgi nogādāt Latvijas Dabas muzejā. Tie tiks vērtēti četrās kategorijās: vaboles, tauriņi, citi kukaiņi un dažādas kukaiņu attīstības stadijas. Autoru darbi būs apskatāmi izstādē Latvijas Dabas muzejā no 2012. gada 24. oktobra līdz 30. decembrim.Labākie darbi tiks publicēti arī žurnālā “Vides Vēstis”, bet galvenā balva ir dāvanu karte Ls 350 vērtībā fototehnikas veikalā.

    Fotokonkursa nolikums pieejams mājas lapā www.dabasmuzejs.gov.lv

    Konkurss veidots sadarbībā ar AS „Latvijas Zaļais punkts”.

    Sīkāka informācija par konkursu: Jānis Dreimanis tālr.: 6 7356041, e-pasts: jānis.dreimanis@ldm.gov.lv vai Anitra Tooma e-pasts: anitra@vak.lv .
     
    LuninaДата: Среда, 15 Августа 2012, 17:17:26 | Сообщение # 58
    Безупречная леди
    Сообщений: 3126
    Награды: 6
    Статус: За городом
    Rīgas jauniešu centrs „Kaņieris” aicina līdzdarboties festivālā „Art Space”

    Sestdien, 18.augustā, no plkst. 12.00 līdz 18.00 Rīgas svētku ietvaros norisināsies Rīgas, Tallinas un Stokholmas jauniešu radošais festivāls “Art Space 2012”, kurā aicināti iesaistīties rīdzinieki un pilsētas viesi.

    Laukumā pretī Kongresu nama centrālajai ieejai darbosies desmit radošās darbnīcas, kuras vadīs un organizēs paši jaunieši. Rīdzinieki varēs pamēģināt savus spēkus dejas, rokdarbu, drāmas, cirka un citās radošajās darbībās. Festivālu „Art Space 2012” krāšņos rīdzinieku iemīļotās grupas „Astro’n’out” koncerts, ritma burvji „Samba de Riga” un talantīgie jaunieši no „inThemes”, „Research Chemicals” un „The Citizens”. Plkst.14.00 uz skatuves kāps „Youth Space” draugi – Latvijas mūziķu grupas, bet jaunieši rādīs nedēļas laikā sagatavotos priekšnesumus.

    Festivāla „Art Space 2012” tiešraidi varēs noskatīties internetā www.kopnica.lv, kur to vēros arī Stokholmas pilsētas festivāla apmeklētāji. Savukārt Rīgas festivāla “Art Space 2012” viesi varēs vērot Stokholmā notiekošo.

    Pasākums tiek organizēts Centrālās Baltijas jūras reģiona INTERREG projekta „Youth Space” ietvaros. Projekts ir trīs partnerpilsētu – Rīgas, Tallinas un Stokholmas sadarbības produkts, lai veidotu unikālu iekļaujošas neformālās izglītības un sadarbības vidi jauniešiem. Projektā ietvaros izveidots „Kaņieris” – jauniešu centrs Rīgā, top inovatīva mobilā aplikācija jauniešu saziņai un darbam ar jaunatni, neformālās izglītības programmas un radošā iedvesma.

    festa prieki.jpeg
     
    LuninaДата: Вторник, 21 Августа 2012, 17:31:39 | Сообщение # 59
    Безупречная леди
    Сообщений: 3126
    Награды: 6
    Статус: За городом
    Bērnu un jauniešu brīvā laika popularizēšanas minifestivāls „Populārs kopā ar draugu!”

    22. augustā no plkst.13.00 pie tirdzniecības centra „Origo” jaunieši apvienosies minifestivālā „Populārs kopā ar draugu!” ar mērķi popularizēt bērnu un jauniešu radošas, aktīvas, uzņēmīgas, drošas un veselīgas brīvā laika nodarbes.

    Četru stundu garumā darbosies radošās darbnīcas un aktivitātes, kurās varēs iesaistīties un izzināt jaunas prasmes kopā ar māksliniekiem Jāni Anmani, Kasparu Bērziņu, biedrību „Talantu pilsēta”, „Iespēju resursi”, „IMKA Latvija”, „Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne”, „Radošā apvienība jauniešiem TREPES” brīvprātīgajiem, sabiedrībā zināmiem jaunajiem mūziķiem.

    Par droši vadītu brīvo laiku informēs Rīgas Pašvaldības policijas profesionālās un radošās aktivitātes, bet par veselībai noderīgu aktivitāti – Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatnes aktīvisti. Savukārt uz SUMMER STAGE savus talantus rādīs radošie un uzņēmīgie jaunieši, kuri savu brīvo laiku aktīvi pavada gan ziemā, gan vasarā, izkopjot un nostiprinot dažādas personības attīstībai noderīgas prasmes. Kopā ar viņiem uz skatuves būs arī sabiedrībā populāri jaunieši, jo ne velti minifestivāls saucas „Populārskopā ar draugu!”

    Ikviens ir sirsnīgi gaidīts iesaistīties minifestivāla norisē, iemēģināt prasmes, atklāt iespējas, atbalstīt savus vienaudžus, iepazīt jaunus draugus un radīt prieku brīvajā laikā!

    Visas vasaras garumā biedrība „Radošā apvienība jauniešiem TREPES” realizējusi brīvā laika aktivitāšu projektu, ko līdzfinansē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments. Minifestivāla rīkošanu atbalsta tirdzniecības centrs „ORIGO”, radošie sadarbības partneri un ziedotāji.

     
    LuninaДата: Четверг, 23 Августа 2012, 18:25:33 | Сообщение # 60
    Безупречная леди
    Сообщений: 3126
    Награды: 6
    Статус: За городом
    Bezmaksas nometne „Reāls piedzīvojums” maznodrošināto ģimeņu bērniem


    Biedrība „Reāls piedzīvojums” aicina iedzīvotājus aktīvi piedalīties 29.-31. augustā rīkotajā trīs dienu nometnē maznodrošināto ģimeņu bērniem.

    Jau pavisam drīz 29.-31. augustā tiek rīkota vasaras brīvlaika noslēguma nometne maznodrošināto ģimeņu bērniem vecumā no 12-18 gadiem. Nometnes vieta ir Ādaži, „Lejputrija”. Dzīvošana teltīs, ēdināšana uz vietas tiks nodrošināta 3 reizes dienā. Vienīgais jautājums kas pašiem dalībniekiem ir jānodrošina ir nokļūšana uz pasākuma vietas un atpakaļ mājās, ka arī apģērbs atbilstoši laika apstākļiem!

    Biedrība „Reāls piedzīvojums” turpina organizēt labdarības pasākumus un nodrošina maznodrošināto ģimeņu bērniem vietas neformālās izglītības un patriotiskajā nometnē bērniem.

    Nometnē bērni apgūst neformālo izglītību, lauka dzīves iemaņas, izdzīvošanas pamatprincipus, apgūst mazā vadītāja-līdera spējas, uzlabo veselību un sportisko stāju, kā arī daudzas citas vērtīgas zināšanas, prasmes un iemaņas, kas noder āra dzīvei!

    Latvijas iedzīvotāju maznodrošināto ģimeņu bērnu pieteikšanas kārtība: pieteikties sūtot e-pastus: realspiedzivojums@realspiedzivojums.lv (vārds, uzvārds, telefona numurs, e-pasts, vecums ar norādījumu: maznodrošinātais) vai zvanīt pa tālruni: 67956459, Mob. Tele2: 28373749, 29325382.

    Biedrības valdes priekšsēdētājs Sandijs Krastiņš saka: „Mēs cenšamies darīt visu, lai Latvijas bērni varētu kvalitatīvi un lietderīgi pavadītu vasaras brīvlaiku, tāpēc šovasar nodrošinām iespēju bez maksas piedalīties vasaras piedzīvojumu nometnē.”

    Informācija par nometni: http://www.realspiedzivojums.lv/piedava....es.html
     
    Леди Сити » Наши Дети - маленькие люди на большой планете » Досуг с детьми » Лето, ах лето ... (досуг с детьми летом)
    • Страница 2 из 2
    • «
    • 1
    • 2
    Поиск:
    Copyright LadyCity © 2024 Перепечатка без письменного разрешения администрации запрещена.